پنیر پیتزای اریس ، کشش یک طعم ناب

  • ۰۹۱۶۳۹۹۷۰۲۳
  • 066-42533010

ارزش غذایی لبنیات

مواد غذایی موجود در فرآورده های لبنی
با وجود این که فرآورده های لبنی به دلیل کلسیم بالا مشهور هستند اما آنها نیز حاوی پروتئین و پتاسیم می باشند و بعضی از آنها نیز ویتامین D و ویتامین A هم دارند. فرآرده های لبنی شاید چربی های اشباع شده بسیاری داشته باشند اما شما می توانید از محصولات کم چرب یا بدون چربی آنها استفاده کنید. البته بعضی از آنها مانند بستنی، شیر و ماست طعم دار شکر افزودنی هم دارند. چنانچه شما فرآورده های لبنی مصرف نمی کنید می توانید مقادیر زیادی از کلسیم خود را از منابع دیگر از جمله کلم بروکلی، ماهی کنسرو شده، سویا و یا جایگزین های دیگر تامین کنید. برای تامین ویتامین D نیز می توانید از مکمل اضافه کنید و یا در معرض نور خورشید قرار بگیرید. پروتئین هم به مقدار زیادی در گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات، آجیل و دانه ها وجود دارد و پتاسیم نیز درسبزیجات و میوه جات به وفور یافت می شود. کلسیم برای ساخت و نگهداری استخوان ها ضروری است و مصرف فرآورده های لبنی با سلامت استخوان همراه است و ممکن است به کاهش خظر ابتلا به پوکی استخوان کمک کند. کلسیم برای عملکرد عضلانی و جلوگیری از لخته شدن خون نیز ضروری است. از طرفی بسیاری از فرآورده های لبنی و جایگزین های آن با ویتامین D اشباع شده اند و به همین دلیل بدن شما به ویتامین D نیاز دارد تا کلسیم را به خوبی جذب کند. اگر ویتامین D را با غذاهای سرشار از کلسیم مصرف کنید تاثیر بسیار خوبی بر روی بدن می گذارید.افرادی که شیر و سایر محصولات لبنی را بیشتر مصرف می کنند، با احتمال کمتری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و فشار خون بالا رو به رو هستند. رژیم غذایی حاوی شیر و فرآورده های لبنی نیز با داشتن وزن سالمتر، به ویژه در کودکان ارتباط مستقیم دارد.