پنیر پیتزای اریس ، کشش یک طعم ناب

  • ۰۹۱۶۳۹۹۷۰۲۳
  • 066-42533010

پنیر گودا

پنیر گودا چگونه درست میشود؟

هنگامی که شیر دلمه میبندد ، مقداری از آب پنیر مایع برداشته شده و با آب گرم جایگزین می شود و سپس تخلیه می شود. این به عنوان "شستشوی کشک" شناخته می شود و به از بین بردن لاکتوز اضافی کمک می کند ، بنابراین از تشکیل اسید لاکتیک جلوگیری می کند. سپس پنیرها را درون قالبهای گرد فشار داده و درون آب نمک قرار می دهند. بعد از آن پنیر خشک می شود ، در موم یا پلاستیک پوشانده می شود و از یک ماه تا بیش از یک سال پیر می شود.پنیرهای جوان گودا طعم و بافت ملایم تر ، نرم و تقریباً شیرین خواهند داشت. آنها برای ساندویچ بهترین گزینه هستند. پنیرهای قدیمی گودا سخت تر ، قوی تر و تیره تر می شوند و عطر و بوی خوشبو دارند. عطر و طعم عمیق گودای قدیمی تر ، آن را برای پخت و پز عالی می کند.چگونه از پنیر گودا نگهداری کنیم؟پنیر را یک موجود زنده تصور کنید ، بنابراین بهتر است آن را در پلاستیک خفه نکنید. گودا را در کاغذ های پوستی روغنی قرار دهید و سپس آن را با پلاستیک بپیچانید. آنها را در گرمترین منطقه یخچال قرار دهید .مراقب باشید زیرا انجماد بافت پنیر را تغییر می داد